Welkom » Camperreizen » Op naar Denemarken augustus 2021

Het jaar 2021 was nog het jaar vol met corona. We wilden graag op reis en kozen, na lang beraad, voor Denemarken. Denemarken leek het meest veilig met een duidelijk beleid en hoge vaccinatiegraad. Andere redenen om naar Denemarken te gaan waren het feit dat het land een erg fijn kampeerland is, erg hondvriendelijk is en....je kunt er op veel plekken heerlijk ijs eten!

Vanuit Goes rijden we eerst langs Almkerk voor een kort familiebezoek, en rijden dan door naar Toppark Hengelo.Dit camperpark, vlakbij Hengelo, ligt prachtig in de bossen en is onderdeel van het recreatiegebied Het Hulsbeek. 

Het Toppark in Hengelo is een prachtig, kleinschalig camperpark van ongeveer 50 plaatsen. Het ligt midden in de natuur in het recreatiegebied het Hulsbeek. Het park heeft toilet en douches en alles wordt bediend via de pas. Vanuit het park is het heerlijk fietsen. Voor ons een heerlijke kennismaking met dit park. Vanuit Hengelo zetten we de volgende dag koers naar Denemarken. In een dag rijden we via Bremen en Hamburg naar Denemarken. Een rit van 476 kilometer naar Tonder in het zuidwesten van Denemarken. Met het altijd aanwezige oponthoud bij Bremen en Hamburg kwamen we eind van de middag in Tonder aan.